Levertijden webshop aangescherpt.

Bij het bestellen van drukwerk op onze webshop heeft u meerdere keuzes in levertijden, namelijk Standaard-, Express of Next-Day levering. Dit doen we om u als klant maximale flexibiliteit en voordeel te bieden. Recent hebben we de doorlooptijden op onze drukwerkproducten onder de loep genomen en zijn de levertijden aangescherpt.

Aanleverdeadlines verruimd.

Daarnaast hebben we voor het offset drukwerk de aanleverdeadlines binnen onze webshop verruimd. Elke dag hebben we 2 momenten waarop we dit drukwerk verzamelen. Heeft u voor een Standaard- of Express levering gekozen, dan dient het bestand voor 13.00 uur te worden aangeleverd. Heeft u voor een Next-Day levering gekozen, dan dient het bestand voor 12.00 uur te worden aangeleverd. Voor digitaal drukwerk geldt de aanleverdeadline van 13:30 uur.

Aanduiding bij het product.

Specifieke producten kunnen afwijken van deze standaard. De exacte aanleverdeadline vindt u bij het desbetreffende product binnen de webshop. De tijdstippen van onze deadlines zijn strikt, omdat we een groot aantal orders per dag verwerken en geen vertraging op andere orders willen riskeren. Dit houdt in dat bestanden die na de aanleverdeadlines binnenkomen, meegaan in de volgende productieronde.

Zorg dus dat u voor de deadline het druk gerede bestand, dat voldoet aan onze aanleverspecificaties, bij ons aanlevert dan gaan wij ermee aan de slag!

 

Grip op uw drukwerk: bestanden exporteren.
Het correct exporteren van uw bestanden kan leiden tot een teleurstellend of juist een verbluffend resultaat.
Lees meer
Grip op uw drukwerk: papier.
Met papier kunt u het verschil maken. We helpen u graag op weg door de diverse eigenschappen van papier toe te lichten.
Lees meer
Grip op uw drukwerk: vouwwijzen.
Drukwerk laten vouwen kan op verschillende manieren. Wat is het verschil tussen de diverse vouwwijzen?
Lees meer