Duurzame kartonnen koffiebekers

Wilt u kartonnen bekers laten bedrukken voor uw bedrijfskantine, showroom, evenement of beurs? U kunt bij ons op de webshop of bij Ekocups.nl eenvoudig een voorvertoning zien van uw ontwerp. Het kan door middel van een pdf aanleveren of zelf uw afbeelding invoegen. De koffiebekers kunnen worden voorzien van een 360 full colour bedrukking aan de binnen en aan de buitenkant. 

Kleine en grote aantallen

Het is bij ons al mogelijk om vanaf 50 stuks te bestellen. Hier kunt u zowel uit de 180ml als de 230ml kiezen. Wilt u grotere aantallen gaan bestellen dan is dat ook mogelijk. Het instellen van de machine zijn vaak de hoogste kosten, hoe meer u bestelt hoe minder de prijs varieert. Heeft u vragen over de prijs of vragen over de verschillende bestelmogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met onze relatiebeheerders.  

Duurzaam alternatief

Vroeger werden er veel plastic bekers gebruikt. Plastic, zoals u al waarschijnlijk weet, breekt slecht af in de natuur en zorgt uiteindelijk voor een grote vervuiling op aarde. Kartonnen bekers zijn beter voor het milieu en brengt het voordeel met zich mee dat u ze kunt laten bedrukken. 

Koffiebeker met uw logo bedrukken

Kom smaakvol onder de aandacht met uw logo en uw eigen koffiebekers. Het bedrukken kan zowel aan de binnenkant als de buitenkant in full colour. Het voordeel is dat u een verrassende boodschap op uw koffiebeker kan vermelden. Hier hebben wij ook verschillende voorbeelden van. Bent u al klaar voor een smaakvolle koffiebeker? U kunt ze bij ons in grote en kleine aantallen bestellen. 

Koffiebeker ontwerp laten maken?

Heeft u niet de mogelijkheden of de kennis om goede koffiebekers te ontwikkelen? Geen probleem! Wij hebben vakkundige mensen die dit klusje voor u kunnen klaren. Wij hebben al voor verschillende klanten bekers ontworpen, bedrukt en afgeleverd. Wij nemen alle zorgen voor u uit handen en helpen u het hele proces door. 

Neem contact op. 

Wij zijn een voorstander van duurzaam ondernemen. Heeft u vragen over de koffiebekers of over het bestellen? U kunt ons bellen op +31 (0) 183 58 33 33 of mail ons op info@grootsgedrukt.nl.

 

Nieuwe Koenig & Bauer 8 kleuren drukpers
Er gebeurt iets groots in onze drukkerij in Goudriaan. Deze week komen de eerste onderdelen van de allernieuwste aanwinst aan: een 8 kleuren Koenig & Bauer drukpers. De eerste 3 vo
lees verder
Uitbreiding van onze drukkerij 2022
De drukkerij van De Groot breidt uit met 1900 m2! ‘In de nieuwe productiehal wordt het hele logistieke proces nog beter ingeregeld. Een order komt vooraan binnen en komt achteraa
lees verder
CO2-compensatie
Het milieu is altijd belangrijk voor De Groot – grootsgedrukt.nl geweest. Wij willen graag onze mooie polder, Nederland en de wereld behouden. Drukwerk vraagt veel van het milieu
lees verder