Gepersonaliseerd drukwerk.

Gepersonaliseerd drukwerk wordt steeds belangrijker om klanten direct aan te spreken. De Groot – grootsgedrukt.nl heeft de software en kennis in huis om met behulp van klantgegevens de data te vertalen naar gepersonaliseerd full colour drukwerk. Eén-op-één communicatie met uw klanten verhoogt de attentiewaarde van uw drukwerk enorm en zorgt voor een hogere respons van uw actie. Samen met u stemmen we de inhoud van uw gepersonaliseerde communicatieboodschap af.

Variabel drukken.

De productie van gepersonaliseerd drukwerk, zoals een DM-mailing, folder, magazine of ansichtkaart gebeurt met onze digitale persen, omdat deze modern ingerichte machines met behulp van software snel en efficiënt variabelen in tekst en beeld kunnen drukken. De variabele data die we kunnen verwerken zijn behalve de NAW-gegevens onder meer:
· Diverse foto’s
· Unieke codes
· Nummering
· Gepersonaliseerde teksten
· Barcodes

Meer toegevoegde waarde.

Vanaf heden kunt u bij De Groot – grootsgedrukt.nl terecht om met behulp van variabele data informatie toe te voegen aan een document en deze gepersonaliseerd te laten drukken. Zo stemt u iedere mailing helemaal af op de specifieke ontvanger. Het resultaat: zichtbaar meer aandacht in uw persoonlijke communicatie, dus merkbaar meer toegevoegde waarde.

Wilt u meer weten over deze één-op-één communicatiemethode met uw klant? Contact ons en informeer naar onze mogelijkheden.

 

Transformatie inpakafdeling | Timelapse
Recent kreeg onze inpakafdeling een upgrade. Zo plaatsten we een nieuwe lopende band en zuignappensysteem, waardoor zwaar tilwerk verleden tijd is.
Bekijk video
Het belang van veelzijdig drukwerk voor de KNRM
Al twee eeuwen lang draagt de KNRM bij aan het waarborgen van veiligheid op het water. Dit wordt voornamelijk mogelijk gemaakt door vrijwilligers die de reddingsboten bemannen en a
lees verder
Happy Times Magazine: het eerste boomvrije magazine van Nederland
Wat ooit begon als een nieuwsbrief vanuit een passie voor duurzaamheid, is inmiddels uitgegroeid tot een online platform, eigen radioshow én sinds kort een magazine om positief kl
lees verder