Specialist in hardover boeken drukken. 

Het drukken van hardcover boeken is één van de core businesses van De Groot. Het zijn stevige producten met een kwalitatieve uitstraling. Ze vormen de perfecte aanvulling in uw boekenkast en vallen op tussen de jaarverslagen, jubileumuitgaven en fotoboeken. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u passend advies op maat geven. Zo maken wij er werk van om alleen hardcovers van de hoogste kwaliteit te drukken, precies naar uw wensen. Duurzaamheid is ons speerpunt dus wij zorgen voor een milieuvriendelijke fabricering en opslag in een klimaat neutrale omgeving. 

Boeken van duurzaam papier.

Een boek dat opvalt in de schappen. Dat is wat u wilt en De Groot kan u hierbij helpen. Of u nu wilt nieten, inbinden, vouwen, stansen, vergaren of toch liever lamineren, wij regelen het voor u. Onze medewerkers geven u graag persoonlijk advies over boekdrukwerk. Zij kennen het naadje van de kous en weten exact welke methode bij uw bedrijf past. En hebben we het niet in huis, dan verzorgen we het alsnog voor u via één van onze betrouwbare partners. We werken enkel met duurzaam papier en natuurvriendelijke inkt. Uiteraard geldt dit ook voor onze partners. 

Verzending op maat.

De Groot gaat verder dan alleen het leveren van kwaliteit drukwerk. Zo kunt u uw hardcover boeken opslaan in een klimaatneutrale opslag. Met een simpele druk op de knop in uw privé portaal kunt u een levering afroepen. Dit gaat volledig automatisch. Ook kijken we bij iedere order welk type verzending het beste past. Afhankelijk van hoeveelheid, afstand en de afleverlocaties bepalen we de beste optie. Met spoed een deel van uw boeken nodig? Geen probleem! Wij regelen het voor u.

Promotie drukwerk.

Posters, brochures, flyersfolders, magazines: u bedenkt het, wij drukken al uw promotie drukwerk”, laat Wim Oorschot, accountmanager bij De Groot met trots weten. “En niet zomaar. Wij staan voor exclusief drukwerk dat opvalt en uw bedrijf in de spotlight zet. 

Bekijk onze mogelijkheden van promotioneel drukwerk. 

Zakelijk drukwerk.

Notitieblokken, presentatiemappen of complimentscards: u bestelt ze om een indruk achter te laten. Zorg er dan ook voor dat ze opvallen. De Groot biedt een eigen papierlijn wat uw zakelijke drukwerk per definitie exclusief en kostenefficiënter maakt.

U bestelt eenvoudig via de webshop

Offerte aanvragen.

Persoonlijk advies.