Inspiratievideo.

Inspireren en kennis delen dat is wat we in onze inspiratievideo's willen doen. Ditmaal vertelt Ron van Arkel, onze inkoper, hoe u een passende envelop kiest geheel in de lijn van uw huisstijl drukwerk. Wij presenteren steeds weer nieuwe video's op onze website en in onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en schrijf u in. Daarnaast bent u altijd welkom om kennis te maken met ons bedrijf en de mensen. Maak een afspraak voor een bedrijfsbezoek door te bellen naar 0183 - 58 33 33 of via het contactformulier.

Maak kennis.

Op de webshop treft u een uitgebreid assortiment aan van diverse, gestandaardiseerde drukwerkproducten van De Groot - grootsgedrukt.nl. Met behulp van inspiratievideo's vertellen wij u graag meer over deze en andere producten en onze service. Daarnaast delen wij graag onze kennis en mogelijkheden met u.

 

Vakdag Print & Sign 2018.
Op 6 februari 2018 organiseert Graficus de vijfde editie van de Vakdag Print & Sign; hét netwerkevent voor drukkers, signmakers en andere professionals uit de grafische industrie.
Lees meer
Attent met een wenskaart.
Wilt u uw relaties de komende weken een persoonlijke wens sturen of ze bedanken met een kaart? Wij denken hierin graag met u mee!
Lees meer
3 tips voor uw buitenreclame.
Als bedrijf wilt u zichtbaar zijn, maar bovenal opvallen bij klanten. Ludiek promotiemateriaal zorgt er voor dat uw boodschap écht overkomt.
Lees meer