HRM medewerker vacature.

Word jij onze nieuwe collega HRM Medewerker? 

Over De Groot - grootsgedrukt.nl

De Groot – grootsgedrukt is een familiebedrijf dat ruim 55 jaar garant staat voor kwaliteit en topservice op het gebied van drukwerk. Wij zijn gespecialiseerd in plano vellen offset-drukwerk in alle formaten en hebben een gerenommeerde naam in de markt opgebouwd.

Over de functie

In deze veelzijdige functie ziet iedere werkdag er anders uit. Op onze afdeling staat de deur altijd open en ben jij samen met de Manager HRM en je collega medewerker HRM het aanspreekpunt op HRM gebied voor onze directie, leidinggevenden en medewerkers. We pakken samen alles op wat met instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers te maken heeft. Je verzamelt, controleert en verwerkt gegevens voor de salarisverwerking. 

Zoek jij een baan waarbij je dagelijks met al deze facetten van HRM te maken krijgt en waar veel ruimte is voor eigen inbreng en jouw bijdrage in het verder ontwikkelen van de HRM afdeling? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! 

Voor meer informatie bekijk de vacature of neem contact op door te bellen naar 0183 - 58 33 33 of via het contactformulier.

 

 

Grip op uw drukwerk: bestanden exporteren.
Het correct exporteren van uw bestanden kan leiden tot een teleurstellend of juist een verbluffend resultaat.
Lees meer
Grip op uw drukwerk: papier.
Met papier kunt u het verschil maken. We helpen u graag op weg door de diverse eigenschappen van papier toe te lichten.
Lees meer
Grip op uw drukwerk: vouwwijzen.
Drukwerk laten vouwen kan op verschillende manieren. Wat is het verschil tussen de diverse vouwwijzen?
Lees meer