Een nieuwe jas en url.

We vernieuwen en verbeteren zowel offline als online. Vanaf heden gaan we verder onder een nieuwe naam met een frisse, moderne en herkenbare uitstraling: De Groot - grootsgedrukt.nl.
Dit betekent dat vanaf dat moment ook Premere.nl is opgenomen in onze nieuwe omgeving: grootsgedrukt.nl. Door het samenbrengen van het on- en offline productaanbod, onze kennis, wetenswaardigheden en expertise te delen, en door ons met één merknaam te presenteren gaan wij u nog beter bedienen. Zo verzekeren we u dat de drukwerkproducten en onze dienstverlening nu en in de toekomst van het vertrouwde hoge kwaliteitsniveau blijven.

Wat verandert er voor u?

Behalve de nieuwe naam, logo en url verandert met name voor u het volgende:
De webshop is geïntegreerd in de website. Door rechtsboven in de navigatie -online bestellen- aan te klikken komt u in de webshop. We maken in een verbeterde look-and-feel uw vertrouwde bestelmogelijkheid beschikbaar. Wat zeker niet veranderd is het feit, dat we u graag blijven voorzien van mooi en kwalitatief hoogwaardig drukwerk vanuit Goudriaan! 

Met trots: Groots gedaan in Goudriaan!

Grootsgedrukt.nl.

Inspireren, beleven en bestellen. Daar draait het om in de toekomst. Ontzorgen en proactief met u meedenken. Online bestellen heeft de toekomst. Maar niet zonder de kennis achter het product en de inzet van onze bevlogen medewerkers. Wij transformeren naar een plek waar u graag komt om uw drukwerk te bestellen en u te laten inspireren. De Groot is een drukker van formaat en wij bieden altijd een passende drukwerkoplossing aan. We maken bestellen makkelijk en inspirerend.

Ansichtkaart versturen.
In tijden van e-mail of app onderscheidt u zich met een ansichtkaart. Een persoonlijke boodschap is snel en eenvoudig met een ansichtkaart verstuurd.
Lees meer
Voordelen printwerk.
Digitaal drukken is voor veel bedrijven een uitkomst. De levertijden zijn kort, de mogelijkheden eindeloos, juist in kleine oplagen, en het kan op afroep geproduceerd worden.
Lees meer
Maatschappelijk Verantwoord.
Met maatschappelijk verantwoord ondernemen nemen wij onze verantwoordelijkheid voor de effecten op mens en milieu.
Lees meer