Visitekaartjes drukken? Zorg dat ze uniek zijn.

Visitekaartjes drukken is één van de meest gevraagde drukwerksoorten, toch is het niet de bedoeling dat u vervalt in standaard templates. Geef uw bedrijfskaartje een herkenbare huisstijl mee zodat deze niet verdwijnt achterin een bureaula, maar met kop en schouders boven de andere visitekaartjes uitsteekt. De Groot - grootsgedrukt.nl biedt uniek drukwerk van een zeer hoogwaardige kwaliteit. U kiest het papier dat bij uw bedrijf past en laat uw visitekaartjes drukken in de mooiste kleuren. Een laminering of full colour afwerking bestelt u eenvoudig via onze webshop. Kiest u voor een exclusieve afwerking zoals een Spot UV-lak dan adviseren wij u graag persoonlijk over de mogelijkheden. 

Visitekaartjes drukken

Offset of digitaal drukwerk

De Groot - grootsgedrukt.nl is gespecialiseerd in offset en digitaal drukwerk. Wij hebben de juiste mensen voor iedere klus. Jim Snel is één van onze professionele offsetdrukkers. Hij stelt de machine op de juiste wijze in, beheert het drukproces en drukt in alle PMS kleuren houtvrij offset. “Omdat offset drukwerk altijd om zeer grote aantallen gaat, controleer ik om de zoveel vellen de kleurstrip en rasterpunten. Zo weet ik absoluut zeker dat onze klanten ontvangen wat ze verwachten en verdienen.” Onze KBA Rapida 106 pers kan tot wel 18.000 vel per uur drukken in schitterende kwaliteit. Wanneer wij de orders van meerdere klanten bundelen, kunnen we daarom pijlsnel en tot in de puntjes perfect duizenden visitekaartjes drukken tegen een zeer scherpe prijs. 

Altijd milieuvriendelijk

De Groot - grootsgedrukt.nl hecht veel waarde aan de wereld om Goudriaan heen. Onze duurzame productie van kwalitatieve visitekaartjes versterkt het groene karakter van uw bedrijf. Met trots zijn wij al jaren ISO-12647 gecertificeerd. Dit betekent onder meer dat ons papier uit verantwoord beheerde bossen komt en dat wij een duurzaam kleurmanagement met schadevrije inkten hanteren. Papiersoorten worden door ons gescheiden bij het weggooien en 98 procent van onze producten wordt gerecycled. Eventuele overige belasting aan het milieu compenseren wij door te investeren in een windmolenproject in Taiwan.