Ansichtkaart in plaats van digitale boodschap. 

Niets is zo bijzonder als een korte persoonlijke boodschap op papier te versturen naar uw relaties. Een kaart leent zich hier uitstekend voor. De meest bekende kaart is natuurlijk de ansichtkaart op A6 formaat (afmeting 148 x 105 mm), waarbij op de voorzijde een afbeelding staat en de achterkant persoonlijk beschreven wordt. Het grote voordeel van een ansichtkaart is dat u voor deze kaart geen aparte envelop nodig heeft. Veelal wordt een liggende kaart gebruikt, een staande variant kan ook prima. 

Met de zomer in het vooruitzicht is het wellicht een idee om uw relaties een persoonlijke boodschap of wens te sturen. Bestel via de webshop eenvoudig en snel uw ansichtkaart!

 

Achter de schermen van de drukkerij.
Voor Business Tips maakten we een item achter de schermen, waarin oprichter Floor de Groot u meeneemt door de drukkerij.
Bekijk video
Groots zichtbaar met spandoeken.
Wie u bent en wat u te bieden heeft, vertelt u eenvoudig met een bedrukt spandoek. Marissa Krens neemt u mee in de materiaalsoorten en afwerkingen.
Bekijk video
Bedrukte kalenders.
Een leuk relatiecadeau nodig waar uw klant een jaar lang plezier van heeft? Collega Harold vertelt u over onze bedrukte kalenders.
Bekijk video