Groots gedaan
in Goudriaan.

Team van drukwerk experts.

Wij zijn bevlogen en trots. We houden van ons vak en onze drukwerk experts zijn trots op wat we hier maken. Dit vertaalt zich in een persoonlijke en betrokken omgang met onze klanten. We investeren graag in relaties, denken oplossingsgericht en inspireren. We zijn praktische doeners die met beide benen op de grond graag aan het werk gaan. “Bij De Groot - grootsgedrukt.nl hebben wij een schitterend en ruim machinepark. De techniek achter de persen heeft mij altijd geboeid”, vertelt Klaas-Jan Visser gedreven. “Ik wisselde vaak van machine om te ontdekken hoe ze werkten. En wanneer er weer een nieuwe komt, zoals onze laatste aanwinst de KBA Rapida 106, dan ben ik de eerste die uitzoekt hoe we er de beste resultaten uit kunnen halen. Fantastisch vind ik dat.”

Drukkers met kennis van het vak.

“Als drukker blijf je de controle houden over het drukproces, al doet de machine nog zoveel werk. Je moet goed opletten op de juiste kleur en dat de kleuren precies zo tegenover elkaar staan dat je geen dubbeling krijgt. Uiteraard moet een machine geen besmeurde afdrukken leveren.” Onze medewerkers zijn echte drukwerk experts: ze verstaan hun vak, hebben uitgebreide ervaring en zijn zeer gemotiveerd. Niet alleen om keer op keer schitterend drukwerk af te leveren, maar ook om zich nieuwe technieken eigen te maken. Zowel onze drukkers als onze adviseurs staan voor innovatief drukwerk.

Bedreven adviseurs.

Wij hebben in ruim 55 jaar nog geen order aangenomen zonder deze te onderbouwen met het juiste advies. Onze gedreven adviseurs voorzien u graag van het beste advies over onze diensten op het gebied van grootformaat drukwerk en fulfillment. Ook kunt u bij deze drukwerk experts terecht voor uw vragen over uw zakelijk drukwerk of promotie drukwerk. Zij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden om u te voorzien van een passend voorstel. Naast advies begeleiden we u ook na het drukwerkproces optimaal.

Nieuwe drukpers.
Met de KBA Rapida 106 pers kunnen wij in razend tempo uw folders, flyers, magazines en brochures drukken.
lees verder
Onze mensen.
Samen met mijn collega's adviseer ik u graag over het drukwerk dat wij u kunnen leveren; van aanvraag tot verzending.
lees verder