Posters drukken met supersnelle levering.

“Voor het drukken van grote posters, landkaarten en displays hebben wij een unieke pers voor u paraat staan”, zegt drukker Marcel Oudhuizen met trots. “Zo investeerden wij onlangs in een geavanceerde drukwerkmachine die een maximaal formaat van 106 bij 145 centimeter aankan. Deze grootformaatpers telt vijf druktorens plus een laktoren en heeft een dubbel verlengde uitleg. Deze pers haalt een drukwerksnelheid van 17.000 vellen per uur en valt onder alle eisen van lean & mean ondernemen. Met deze pers wordt elk vel afzonderlijk door een camera op scherpte en kleurkracht gecontroleerd. Dit levert een constante kwaliteit op, een grote meerwaarde."

Posters drukken

Grote klanten door heel Nederland

Grote supermarkten, winkelketens en displayfabrikanten, maar ook bekende reclame-, grafische en marketingbureaus maken gebruik van het exclusieve grootformaat drukwerk dat wij bieden. Ze kennen onze kwaliteit en waarderen de originele, persoonlijke invloeden van ons familiebedrijf. Druk uw posters in alle vormen en kleurstellingen op ieder gewenst papier en met de juiste afwerking. Onze ervaren adviseurs helpen u graag bij het bepalen van de juiste vorm voor uw bedrijf. Met de kwaliteit van onze posters zit het sowieso goed. Sublima 170 of 190 toont namelijk geen afzonderlijke pixels. Zelfs niet wanneer u flink op het product inzoomt.” 

Offset en online drukwerk

“Wij overbruggen de grens tussen offset en online drukwerk. Geheel afhankelijk van uw wensen adviseren wij u over de beste keuze bij het drukken van posters. Hierbij garanderen wij u de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Ook ontvangt u van ons altijd een proefdruk voordat wij aan de slag gaan en bekijkt onze grafische afdeling of de posters aan de juiste aanleverspecificaties voldoen voor het mooiste drukwerk.