De Groot heeft een eigen papierlijn die voldoet aan onze eisen: milieuvriendelijk, uniek en inspirerend en van hoge kwaliteit. Laat uw werk drukken op exclusief papier.

Groots gedaan
in Goudriaan.

Drukwerk op exclusief papier.

Drukken zit in ons DNA. Dit doen wij al meer dan 50 jaar. Het ambacht verandert en wij hebben ook niet stilgestaan. Want om toonaangevend te blijven in deze markt willen wij in alles wat we doen inspireren en onze klanten verder helpen. “Zo ontwikkelden wij enkele jaren geleden een exclusieve papierlijn”, vertelt Floor de Groot, Directeur bij De Groot - grootsgedrukt.nl trots. “Onze Greatex® papierlijn is geschikt voor drukwerk bij speciale gelegenheden, maar ook wanneer u net wat meer wilt opvallen dan de concurrentie. U kunt kiezen uit een aantal varianten zoals hip, klassiek of eco en wij bieden verschillende kwaliteitsuitstralingen. Het is een papierlijn die voldoet aan onze eisen: milieuvriendelijk, uniek en inspirerend en van hoge kwaliteit. Laat uw werk drukken op exclusief papier van Greatex®.” 

Kwalitatief het beste, maar dan goedkoper.

Greatex® is een uitgekiende kwaliteitspapierlijn met een uitgebalanceerd assortiment. Exclusief briefpapier, enveloppen, zelfklevend papier en etiketten kunnen wij leveren in verschillende soorten en gewichten. Ondanks de uitgebreide mogelijkheden zijn de belangrijkste keuzes voor u gemaakt. Verschillende varianten herkent u aan de gladde papiersoort in witte tint. Ze verschillen van elkaar in de hoogte van het kwaliteitssegment. Een meer naturel tint vindt u in Pure en Vergé is een stijlvolle papierlijn met een subtiele structuur in de tinten wit, naturel of ivoor. Uiteraard betekent een eigen productielijn eveneens grootschalige inkoop en kunnen wij het exclusieve papier van Greatex® voordelig aanbieden.

Wij produceren eerlijk en milieuvriendelijk.

De Groot - grootsgedrukt.nl is zo’n gevestigde naam geworden door persoonlijke aandacht voor alles wat echt belangrijk  is. Dit betekent dat onze klanten met trots onze beste ambassadeurs zijn en dat we met passie en gedrevenheid voor ons vak werken en adviseren. U ontvangt van ons een oprechte mening met oog voor detail en te allen tijde milieuvriendelijk drukwerk op exclusief papier. Bestellen is bij ons leuk en makkelijk en kan online of zoals vanouds met persoonlijk contact. Zo bieden wij al ruim 50 jaar passende drukwerkoplossingen aan bedrijven, bureaus en retailers in het hoogste segment.

 

Maatschappelijk Verantwoord.
Met maatschappelijk verantwoord ondernemen nemen wij onze verantwoordelijkheid voor de effecten op mens en milieu.
lees verder
Inspiratievideo.
Collega en inkoper Ron van Arkel legt in de video uit dat effectieve communicatie begint met enveloppen in uw eigen huisstijl!
lees verder
Vernieuwde website Greatex®.
Voor wie papier en enveloppen inkoopt, huisstijlen bewaakt of daarover adviseert onze vernieuwde website van Greatex® biedt uitkomst in het maken van een keuze.
lees verder