Bonnenboekje drukken in eigen huisstijl.

“Doordruksets klinken wat ouderwets in onze digitale wereld, maar helpen veel bedrijven toch nog dagelijks vooruit. Ze zijn handig bij het uitwerken van de werkbonnen. reparatiebonnen, bestelbonnen, factuurbonnen en verkoopbonnen”, stelt onze manager productie, Vincent Brouwer. “Het blijft een snelle en efficiënte manier om belangrijke zaken tastbaar bij de klant achter te laten. Het bonnenboekje drukken bij De Groot kan uiteraard in eigen huisstijl. Daarnaast bieden we een tal van variaties zoals doordruksets in twee- of drievoud, een passende cover, gedrukt in zwart-wit, een PMS kleur of zelfs full colour. Kies bovendien voor een passende afwerking: laat meerdere boekjes verlijmen of ga voor losse sets. Alles is mogelijk. En wanneer we de doorslagvellen in kleur moeten verwerken of op een andere volgorde moeten rangschikken, ook dan helpen wij u graag.”

Snelle service via onze webshop.

Via onze webshop bestelt u zeer gemakkelijk en snel doordrukblokken in verschillende hoeveelheden. U kunt alle bovenstaande opties aangeven en levert eenvoudig het juiste design mee. Houd voor het ontwerp onze technische tekening en de aanleverspecificaties aan, dan zorgen wij voor perfecte bonnenboekjes. Overigens controleren wij uw bestanden altijd nog voordat ze de persen ingaan. De prijs bij uw keuze komt overzichtelijk in beeld en u levert met een online bestelling absoluut niet in op kwaliteit. Wij bieden bij al onze producten een proefdruk of het nu om offset of online drukwerk gaat. Zo weet u zeker dat u het juiste bij uw wensen geleverd krijgt. Komt u er niet uit of wilt u liever persoonlijk geholpen worden met het maken van de juiste keuzes neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs.

Familiebedrijf De Groot. 

De Groot begon ruim 50 jaar geleden als een klassieke drukkerij”, gaat Vincent verder. “Hoewel wij Bijbelse boeken uitbrachten, stelden we ons direct innovatief op. Wij wilden inspireren en dat doen we nog steeds. Zo zochten we naar nieuwe drukwerktechnieken en -mogelijkheden en werden romans en tijdschriften ook al snel aan ons repertoire toegevoegd. Hiermee groeiden we uit tot één van de grotere fullservice vellendrukkerijen in Nederland. Het drukken van bonnenboekjes past heel goed in dat straatje. Van standaard tot exclusief helpen we u namelijk graag.”

Zakelijk drukwerk.

Notitieblokken, presentatiemappen of complimentscards: u bestelt ze om een indruk achter te laten. Zorg er dan ook voor dat ze opvallen. De Groot biedt een eigen papierlijn wat uw zakelijke drukwerk per definitie exclusief en kostenefficiënter maakt.

U bestelt eenvoudig via de webshop

Huisstijl drukwerk.

Zo uniek als uw bedrijf is, zo exclusief wenst u ook dat het huisstijl drukwerk is. Visitekaartjes, briefpapier of enveloppen: ze moeten direct herkenbaar zijn en opvallen. “De Groot is specialist in huisstijl drukwerk in alle soorten, maten en afwerkingsvormen.

U bestelt het drukwerk via de webshop of u neemt contact op voor een offerte op maat.

Offerte aanvragen.

Sets bestellen.