Online drukwerk met milieuvriendelijke inkt is bij De Groot mogelijk in alle Pantone-kleuren

Groots gedaan
in Goudriaan.

Snel online drukwerk.

Arnold Stoltenborgh houdt zich dagelijks bezig met al het online drukwerk bij De Groot - grootsgedrukt.nl. Het digitaal printen van uw materialen is zeer voordelig in zowel kleine als grote oplages en Arnold weet hier alles van. “Wij bedienen een brede markt en streven er continu naar de laatste ontwikkelingen te implementeren. Zo zijn alle formaten onder ons dak in Goudriaan vertegenwoordigd en is geen grafische uitdaging mij te gek. Met een pers die bovendien een formaat van 106 x 145 centimeter aankan, bieden wij uniek drukwerk in verschillende drukwerk formaten.”

Al het drukwerk verzameld.

Voordat wij starten met uw online drukwerk controleren wij eerst de aangeleverde documenten. De juiste aanleverspecificaties voor het drukwerk hebben wij overzichtelijk voor u op een rijtje gezet, maar voor uitgebreid advies is onze supportafdeling altijd bereikbaar. Om voordelig online drukwerk aan te bieden verzamelen we alle gelijksoortige bestellingen. Zo kunnen we de visitekaartjes van u en een twaalftal andere bedrijven in hetzelfde aantal grams snel en efficiënt door de drukpers halen wat u veel geld scheelt. Wij bieden online drukwerk van standaard tot de meest exclusieve oplossingen. Zo vindt u vele oplossingen in onze online webshop en kunnen onze professionals u uitgebreid adviseren over drukwerk op alternatieve papiersoorten.

Snel bij u op locatie.

Ook wanneer wij meerdere opdrachten in één keer door onze machine halen, zorgen wij met ons innovatieve systeem dat uw materiaal in de juiste hoeveelheid op locatie wordt geleverd. Moeten er meerdere filialen worden voorzien van hetzelfde online drukwerk, dan is ook dat geen probleem voor ons. Bij next-day leveringen ontvangt u het drukwerk al de volgende ochtend. Heeft u speciale wensen buiten het standaard online drukwerk om? Onze adviseurs staan graag voor u klaar.

Grootformaat specialist.
Uw poster of plafondhanger trekt direct de aandacht als u het in grootformaat drukt. Onze kwaliteitspersen zijn uniek met groottes tot 106x145 cm.
lees verder
Advies nodig?
Onze vakmensen helpen u graag verder en staan u, indien gewenst, persoonlijk te woord om de drukwerk mogelijkheden met u door te nemen.
lees verder
Inspiratievideo.
Collega en inkoper Ron van Arkel legt in de video uit dat effectieve communicatie begint met enveloppen in uw eigen huisstijl!
lees verder