Stickers drukken voor een plakkende indruk.

Stickers nodigen uit om te plakken. Ze geven een speelse touch en plakkende indruk. Laat De Groot - grootsgedrukt.nl de beste kwaliteit stickers drukken voor al uw promotiewerk. Dit kunnen papieren stickers zijn van alle mogelijke formaten tot vloerstickers voor een opvallende ondergrond. Beschrijfbare stickers, magneetstickers en vinyl stickers: we bieden uiteenlopende varianten op verschillende papiersoorten en ondergronden. Uiteraard kunnen we ook stickers drukken in zwart-wit, een PMS kleur of full colour. Wij bieden verschillende soorten stickers aan via onze webshop. U bestelt snel en eenvoudig het formaat en type dat u nodig heeft. Wilt u een afwijkende vorm of buitensporige grootte? Uiteraard is dat bij De Groot - grootsgedrukt.nl net zo goed mogelijk, onze adviseurs helpen u graag.

Stickers drukken

Laat stickers drukken door professionals

Dat u met stickers in eigen huisstijl enorm kunt opvallen, durven we met zekerheid te zeggen. Niet voor niets worden stickers ruim ingezet voor promotie drukwerk. Henriëtte Bezemer is drukker bij De Groot - grootsgedrukt.nl en kent het ambacht op haar duimpje. “Alle mogelijke soorten, maten en stijlen heb ik door de jaren voorbij zien komen. En dat moet ook. Stickers moeten opvallen, waar ze ook terecht komen. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in het drukken van zakelijk en promotie drukwerk waarbij complexe ontwerpen geen probleem zijn. We luisteren oplettend naar uw wensen en adviseren nauwkeurig. Daarbij waarderen wij het ambacht, maar leveren innovatief maatwerk van hoogstaande kwaliteit.”

Duurzame certificaten

Ook in het geval van drukwerk voor stickers kiezen wij voor een duurzame MVO aanpak. Wij hebben de nodige certificaten in huis en wat we niet compleet schoon realiseren, compenseren wij door te investeren in een windmolenpark in Taiwan. Sinds 2006 zijn wij ISO-12647 gecertificeerd. Deze internationale keurmerken garanderen een modern kwaliteitsmanagementsysteem, een actief milieubeleid en gegarandeerd hoog kwaliteitsniveau full colour offset drukwerk van uw stickers.