Notitieblokken drukken voor zichtbaarheid.

Uw bedrijf blijft langer zichtbaar wanneer u persoonlijke notitieblokken bij (potentiële) klanten neerlegt. Notitieblokken zijn in het zakelijke leven een absolute must. Waar visitekaartjes in een bureaula verdwijnen en attente complimentscards op de duur de prullenbak in worden gegooid, blijft een notitieblok lang functioneel in verschillende ruimtes op andermans kantoor. Laat notitieblokken drukken in uw huisstijl en op de papiersoort die het beste bij uw bedrijfsimago past. Zo kunt u denken aan een eco-look of voor een hippe, sportieve of klassieke uitstraling gaan. Bestel uw notitieblokken direct op onze webshop

Inspiratie nodig, laat u adviseren.

Wij begrijpen dat online bestellen een prettige en snelle manier is om uw drukwerk aan te schaffen, maar wij geloven ook nog steeds in persoonlijk advies. Wij hebben al ruim vijftig jaar ervaring in vellendrukwerk en zijn daarmee uitgegroeid tot een van de grootste drukkerijen in Nederland. Onze medewerkers adviseren u graag, maar inspireren nog liever. Ook wanneer u notitieblokken bij ons bestelt, hanteren wij niet automatisch de standaard. Drukwerkoplossingen hebben zoveel meer in hun macht om uw bedrijf eruit te laten springen. Word net als onze huidige klanten een trotse ambassadeur door u vandaag nog te laten verrassen door één van onze adviseurs.

Kwaliteitsdrukwerk ontstaat door kennis.

Het juiste drukwerk fungeert op gerichte momenten als uithangbord voor uw bedrijf. Bestel bijvoorbeeld vandaag nog gepersonaliseerde notitieblokken om een tastbare indruk achter te laten bij het evenement dat u binnenkort organiseert. Tijdens onze kennissessies delen we graag onze inzichten over milieuvriendelijk kwaliteitsdrukwerk aan bekende retailers, bedrijven en overheidsorganen. De mogelijkheden zijn eindeloos en omdat wij het belangrijk vinden mee te gaan met de tijd, staan wij nooit stil op het gebied van innovatie, drukwerkkeuzes, klantoplossingen en milieuvriendelijk werken. Doe inspiratie op tijdens één van de komende events.

 

Zakelijk drukwerk.

Notitieblokken, presentatiemappen of complimentscards: u bestelt ze om een indruk achter te laten. Zorg er dan ook voor dat ze opvallen. De Groot biedt een eigen papierlijn wat uw zakelijke drukwerk per definitie exclusief en kostenefficiënter maakt.

U bestelt eenvoudig via de webshop

Huisstijl drukwerk.

Zo uniek als uw bedrijf is, zo exclusief wenst u ook dat het huisstijl drukwerk is. Visitekaartjes, briefpapier of enveloppen: ze moeten direct herkenbaar zijn en opvallen. “De Groot is specialist in huisstijl drukwerk in alle soorten, maten en afwerkingsvormen.

U bestelt het drukwerk via de webshop of u neemt contact op voor een offerte op maat.

Offerte aanvragen.

Blokken bestellen.