Enveloppen bedrukken in persoonlijke huisstijl.

Wanneer uw bedrijf op de deurmat van een (potentiële) klant valt, wilt u er tussen de huis-en-huisbladen uitspringen. Het zou immers zonde zijn als uw gepersonaliseerde direct mailing bij het oud papier belandt. Val dus op en maak een herkenbare huisstijl. “Ondernemerschap en professionaliteit komt echt goed tot zijn recht met huisstijl drukwerk”, zegt drukker Frank Frese. “Hoe complex het ontwerp ook is, geen wens is voor ons een probleem. Wij zorgen ervoor dat uw drukwerk perfect past bij uw bedrijf en naadloos aansluit bij de doelgroep.”

Een complete huisstijl met de juiste enveloppen.

“Wij waarderen het ambacht, maar leveren innovatief maatwerk van hoogstaande kwaliteit. Laat uw enveloppen perfect aansluiten bij het briefpapier en visitekaartjes door de ingezette lijn in kleurstelling en papierkeuze door te zetten. Kies bijvoorbeeld uit verschillende groottes en papiersoorten uit onze unieke, eigen papierlijn: Greatex®. Maak daarnaast cruciale beslissingen zoals het wel of niet voorzien van een venster, het type strip zoals een zelfklevende oplossing en het formaat waaronder A5, A4 of een afwijkende afmeting. We luisteren oplettend naar uw wensen en adviseren nauwkeurig. Verschillende marketing- en reclamebureaus doen dagelijks een beroep op onze expertise bij het maken van de juiste keuzes voor hun ontwerp.”

Drukwerk op afroep.

Veel van onze directe klanten bezitten meerdere filialen en depots. Wij faciliteren hen optimaal door een privé portaal in te richten. In deze omgeving kunt u verschillende templates uploaden zodat iedereen werkt in het juiste ontwerp. Bedrijfseigen kenmerken kunnen de filialen zelfstandig toevoegen of aanpassen. Bovendien kan ieder depot afzonderlijk van elkaar een nieuwe verzending afroepen.

Promotie drukwerk.

Posters, brochures, flyersfolders, magazines: u bedenkt het, wij drukken al uw promotie drukwerk”, laat Wim Oorschot, accountmanager bij De Groot met trots weten. “En niet zomaar. Wij staan voor exclusief drukwerk dat opvalt en uw bedrijf in de spotlight zet. 

Bekijk onze mogelijkheden van promotioneel drukwerk. 

Zakelijk drukwerk.

Notitieblokken, presentatiemappen of complimentscards: u bestelt ze om een indruk achter te laten. Zorg er dan ook voor dat ze opvallen. De Groot biedt een eigen papierlijn wat uw zakelijke drukwerk per definitie exclusief en kostenefficiënter maakt.

U bestelt eenvoudig via de webshop

Offerte aanvragen.

Enveloppen bestellen.