Offertemappen drukken in uw stijl.

Als de uitstraling van een presentatiemap of offertemap perfect aansluit bij de normen en waarden van uw bedrijf, drukt u meteen een stempel op de aanvang van het traject. Uiteraard draait het de potentiële klant om de inhoud van het voorstel, maar het oog wil ook wat. Kies daarom voor een eco-look wanneer u duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan of ga bijvoorbeeld voor een glanzende laminering met veel witruimte wanneer u een moderne uitstraling wilt neerzetten met uw offertemap. Wij helpen u daarnaast een handje door enkel de hoogste kwaliteit drukwerk aan te bieden en te werken met een Sublima raster. Met twee soorten rasters, namelijk de Sublima 170 en 190 ziet u ook bij een significante vergroting de rasterpunten bijna niet. 

Offertemappen drukken

Hoge kwaliteit transport

We garanderen hoge kwaliteit binnenshuis, maar ook daarbuiten. Waar het drukwerkproces al ver voor het daadwerkelijke persen begint, gaat het ook nog veel verder dan de afwerking. Uw offertemappen worden tot op de millimeter perfect gestanst, gerild en daarna zorgvuldig verpakt in een stevige verpakking. Zo worden de offertemappen in voortreffelijke staat bij u afgeleverd. Bestel het drukwerk in grote oplage voor aantrekkelijke prijzen. U bestelt presentatiemappen efficiënt en eenvoudig via onze webshop. Door een overzichtelijk keuzemenu ontvangt u het juiste kwalitatieve drukwerk snel op locatie. Bekijk de aanleverspecificaties voor juiste aanlevering van uw bestanden.

Laat u adviseren voor perfectie

Wij houden van ons vak en zijn trots op wat wij maken. Daarom gaat De Groot - grootsgedrukt.nl verder dan de gemiddelde online drukwerkleverancier. U treft bij ons geen anoniem verkoopkanaal, maar echte mensen van vlees en bloed. Adviseren is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering en altijd kosteloos. Wij begrijpen als geen ander dat het moeilijk is om het perfecte papier, de juiste kleurstellingen en de mooiste afwerkingen van uw offertemappen te kiezen zonder direct het eindresultaat te zien. Standaard of zeer exclusief drukwerk: wij worden er even enthousiast van en inspireren graag passend bij uw huisstijl en imago. Rustig aan beginnen? Vraag alvast een gratis inspiratiebox aan.