Kranten drukken: zelfs geadresseerd. 

“Wij staan garant voor een snelle levering”, meldt drukker Frank Frese met trots. “Met onze omstelbare vellenpers bieden wij in een razende snelheid uw kranten op locatie aan. We hebben alles in huis om bedrijven te voorzien in hun kranten, maar ook van sponsored of bedrijfsmagazines, glossies en direct mailings. Door het gebruik van de techniek Sublima 170 of 190 zijn rasterpunten zelfs bij een sterke inzoom nauwelijks zichtbaar waardoor u een fantastische kwaliteit krant afgeleverd krijgt op origineel, maar milieuvriendelijk papier.”

Verspreiding per adres. 

“Ons logistieke proces is tot in de puntjes geoptimaliseerd voor subliem leverwerk” gaat Frank verder. “Het drukwerk wordt door onze partners geleverd die door middel van groupage en modern materieel zeer efficiënt werken. Wij kunnen uw versgeperste kranten namelijk in de precieze hoeveelheden op verschillende locaties afleveren. Dit maatwerk gaat per bundel in het geval van distributiecentra, maar kan ook met een krant per adres. Het leveren van drukwerk is net zo goed vakwerk dat vraagt om een kwalitatieve benadering. Hierbij houden wij rekening met een zo laag mogelijke milieubelasting.” 

Milieucompensatie en duurzaam drukwerk.

Drukwerk is belastend voor het milieu, aan dat feit ontkomen wij niet. Wij steken daarom veel energie in zeer gerichte maatregelen om de milieubelasting zoveel mogelijk te verlagen. Wij investeren in een windmolenpark in Taiwan om de juiste compensatie te bieden. Daarnaast zijn we op vele vlakken gecertificeerd als milieuvriendelijke drukkerij. Zo bezitten we een ISO-12647 certificaat dat wil zeggen dat de productie van ons full colour offset drukwerk een hoog, constant en voorspelbaar kwaliteitsniveau garandeert met milieuvriendelijke inkten. Onze papieren komen daarnaast uit FSC® bestempelde bossen. Wilt u al onze certificaten zien en meer inzicht krijgen in onze inspanningen duurzaam te werken voor mens en milieu, dan leest u hier meer.

Zakelijk drukwerk.

Notitieblokken, presentatiemappen of complimentscards: u bestelt ze om een indruk achter te laten. Zorg er dan ook voor dat ze opvallen. De Groot biedt een eigen papierlijn wat uw zakelijke drukwerk per definitie exclusief en kostenefficiënter maakt.

U bestelt eenvoudig via de webshop

Huisstijl drukwerk.

Zo uniek als uw bedrijf is, zo exclusief wenst u ook dat het huisstijl drukwerk is. Visitekaartjes, briefpapier of enveloppen: ze moeten direct herkenbaar zijn en opvallen. “De Groot is specialist in huisstijl drukwerk in alle soorten, maten en afwerkingsvormen.

U bestelt het drukwerk via de webshop of u neemt contact op voor een offerte op maat.

Offerte aanvragen.

Kranten bestellen.