Positieve reclame; bierviltjes drukken.

Bedrukte bierviltjes zijn een originele manier om uw bedrijf te promoten. Gepersonaliseerde bierviltjes zijn bijvoorbeeld leuk voor op feestjes, uw bedrijfskantine of in uw horecazaak. Laat De Groot - grootsgedrukt.nl de mooiste kwaliteit bierviltjes drukken voor uw originele promotiecampagne. Dit kan heel gemakkelijk via onze webshop. Met enkele klikken op de knop kiest u de vorm, bedrukking en het aantal stuks. Met bierviltjes bereikt u altijd een positief gestemde doelgroep!

Bierviltjes drukken

Aandacht voor het milieu

Midden in de polder gelegen is het ons veel waard duurzaam om te gaan met het milieu. We zijn er daarom ook trots op compleet CO2-neutraal te produceren. Al onze materialen, waaronder het vilkarton voor uw bierviltjes, zijn door ons met zorg uitgekozen. Dit geldt eveneens voor al ons papier. De Groot - grootsgedrukt.nl is namelijk volledig FSC® gecertificeerd (SKH-COC-000495). Dit betekent dat al onze papiersoorten uit bossen komen die verantwoord worden beheerd onder toezicht van de Forest Stewardship Council. Aandacht voor mens, milieu en maatschappij is de drie-eenheid, waarop ons Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) beleid is gegrondvest. 

Ook voor grootformaat

Bedrukte bierviltjes zijn een ludieke en persoonlijke manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij De Groot - grootsgedrukt.nl bent u eveneens aan het juiste adres voor uw grootformaat drukwerk. Denk hierbij aan A0 posters, landkaarten of plafondhangers. Meer weten over ons jumbo formaat drukwerk of over het bedrukken van bierviltjes? Onze ervaren vakmensen adviseren u graag.