Brochures milieuvriendelijk drukken. 

“Complexe informatie komt beter over op papier dan online. U doet er dan ook goed aan voor opvallend en kwalitatief drukwerk te kiezen wanneer u een brochure laat drukken”, vertelt Marcel Oudhuizen, onze drukker gepassioneerd. “Door onze innovatieve, nieuwe offset drukpers die tot 18.000 vellen per uur kan verwerken, leveren wij snel en kwalitatief. De Sublima 170 of 190 afwerking perfectioneert het drukwerk bovendien tot op rasterniveau. Geen papierformaat valt buiten ons bereik en u hebt ruime keuze uit onze eigen papierlijn Greatex®. Zo maakt u een vliegende start bij het creëren van een opvallende brochure die perfect bij uw bedrijfsimago aansluit.” 

Passende afwerking. 

“Uiteraard drukken wij van zwart-wit tot full colour. Dat mag geen nieuws zijn. Toch willen wij onze klanten altijd meer bieden. Dat maakt hen ook onze beste ambassadeurs. We leveren daarom verschillende afwerkingsvormen zoals een geniete brochure, gelijmd, gebonden, wire-o of met oognieten. Bovendien is het mogelijk een losbladige brochure te laten drukken. Bij ons bent u verzekerd van een compleet gepersonaliseerd product. Wij helpen u ook met plezier om verschillende facetten van reclamewerk samen te voegen. Zo plakken wij monstermateriaal op uw brochure, of kunnen we losse brochures en bijsluiters vergaren en insluiten. De juiste order komt uiteindelijk op de juiste adressen in afgesproken hoeveelheid. Zo kan ieder depot direct aan de slag met het nieuwe promotie drukwerk

Bestel uw brochures online via de webshop. 

Via onze webshop bestelt u brochures gewoon online in ieder standaard formaat en afwerking. Zo kiest u eenvoudig voor de juiste afmetingen en afwerkingen. “De juiste aanleverspecificaties kunt u eenvoudig downloaden. Daarnaast worden uw bestanden altijd gecontroleerd voordat ze naar de drukpers gaan. Zo bent u verzekerd van de perfecte kwaliteit die u van ons gewend bent.”

 

Zakelijk drukwerk.

Notitieblokken, presentatiemappen of complimentscards: u bestelt ze om een indruk achter te laten. Zorg er dan ook voor dat ze opvallen. De Groot biedt een eigen papierlijn wat uw zakelijke drukwerk per definitie exclusief en kostenefficiënter maakt.

U bestelt eenvoudig via de webshop

Boeken.

Drukken van onder andere softcovers, hardcovers en wire-o boeken behoort tot de core business van De Groot. We zijn door de jaren heen gegroeid van Bijbelleverancier naar een gevestigde Nederlandse drukkerij voor kwaliteit boeken.

Bij onze adviseurs kunt u terecht voor advies of een offerte.

Offerte aanvragen.

Brochures bestellen.