Laat uw landkaarten drukken bij De Groot.

Wegenkaarten, landkaarten en plattegronden; voor het drukken van deze speciale producten kunt u ook bij De Groot terecht. Met onze offset drukpers kunnen wij maximaal een formaat van 104 bij 144 centimeter drukken. Dit is uniek in Nederland. Ook wanneer u kleine orders in offset wilt laten drukken kunt u bij ons terecht. Wij bundelen vergelijkbare orders van verschillende opdrachtgevers om ze gezamenlijk te drukken. Dit bespaart u geld, verkort de doorlooptijd en zorgt voor een snelle levering. Door middel van slimme technieken worden de bestellingen na het ter persen gaan weer uit elkaar gehaald en in de juiste hoeveelheden op de verschillende locaties geleverd.Jarenlange ervaring en expertise.


Het drukken van boeken behoort nog steeds tot één van onze kerntaken, maar inmiddels hebben wij ons ook gespecialiseerd in het brede spectrum van promotioneel drukwerk. Zo ook het drukken van landkaarten. Vele klanten, zoals landelijk bekende retailers en de detailhandel weten ons te vinden voor hun grootformaat drukwerk. Ook reclame-, marketing- en grafische bureaus werken graag met ons samen omdat zij de hoogstaande kwaliteit van De Groot waarderen. Belangrijk bij grootformaat drukwerk zoals het drukken van landkaarten, is dat er geen pixels zichtbaar zijn. Wij beschikken over Sublima 170 en 190 rasters, waardoor pixels op grootformaat drukwerk verleden tijd zijn.

Klimaatneutrale magazijnen voor de beste opslag.


Een grote bestelling plaatsen, maar nog niet alle landkaarten nodig? Dat is geen probleem! Voor opslag kunt u gebruikmaken van onze geklimatiseerde magazijnen. Door zo’n klimaat neutrale omgeving wordt de kwaliteit van het drukwerk behouden. Ook kunt u gemakkelijk via uw privé portaal een nieuwe levering afroepen. Met een simpele klik op de knop zijn de landkaarten snel bij u afgeleverd en wanneer de voorraad in ons magazijn op dreigt te raken, geven wij uiteraard een seintje. Zo kunt u beoordelen of wij de landkaarten nog eens door onze innovatieve offset persen halen.

Promotie drukwerk.

Posters, brochures, flyersfolders, magazines: u bedenkt het, wij drukken al uw promotie drukwerk”, laat Wim Oorschot, accountmanager bij De Groot met trots weten. “En niet zomaar. Wij staan voor exclusief drukwerk dat opvalt en uw bedrijf in de spotlight zet. 

Bekijk onze mogelijkheden van promotioneel drukwerk. 

Offerte aanvragen.

Persoonlijk advies.