P.O.S. materiaal drukken voor de juiste aandacht.

Boeken verdienen aandacht en De Groot kan u hierbij helpen. De juiste point-of-sale materialen beïnvloeden het beslissingsproces van de koper op een positieve manier. Hierdoor stijgen uw verkoopcijfers. Point-of-sale materialen die we graag voor u drukken zijn bijvoorbeeld kubussen, plafondhangers, displays, vloerstickers en schaptoppers en –stroken. U bestelt deze P.O.S. materialen snel en gemakkelijk in onze webshop.

Efficiënte levering van uw materiaal.

Wordt uw materiaal op meerdere vestigingen gebruikt, misschien wel landelijk, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de distributie van uw P.O.S. materialen. Wij zorgen ervoor dat de juiste aantallen op de correcte locaties worden geleverd. Met behulp van een adressenlijst en een netwerk aan betrouwbare transportpartners bezorgen wij alle producten met aandacht voor het milieu. Dit betekent dat we door middel van groupage en modern materieel efficiënt en duurzaam werken. Komt u onverwacht materiaal te kort, laat het ons dan direct weten! Wij hebben meerdere bezorgmomenten op een dag, waardoor we snel extra drukwerk kunnen leveren.

Vraag advies aan een adviseur.

Op deze website vindt u veel informatie over ons drukwerk en de levering, maar misschien heeft u liever persoonlijk contact met één van onze adviseurs. Onze experts staan voor u klaar om persoonlijk te adviseren over een efficiënte productie, het drukken van speciale materialen en een correcte aflevering. Nadat de accountmanager uw wensen in kaart heeft gebracht, kunt u rustig achterover leunen. Wij nemen u al het verdere werk uit handen! Staat u liever zelf aan het roer? Via onze webshop bestelt u P.O.S. materialen snel en eenvoudig.

Promotie drukwerk.

Posters, brochures, flyersfolders, magazines: u bedenkt het, wij drukken al uw promotie drukwerk”, laat Wim Oorschot, accountmanager bij De Groot met trots weten. “En niet zomaar. Wij staan voor exclusief drukwerk dat opvalt en uw bedrijf in de spotlight zet. 

Bekijk onze mogelijkheden van promotioneel drukwerk. 

Offerte aanvragen.

Persoonlijk advies.