Flyers drukken op kwaliteitspapier. 

Uw flyers floreren op onze eigen papiersoorten. Onze papierlijn Greatex® heeft voor elke uiting de geschikte papiersoorten en bespaart u kosten en keuzestress. Greatex® is namelijk een uitgekiende kwaliteitspapierlijn met een uitgebalanceerd assortiment. Wij leveren uw flyers in het gewenste soort en gewicht. U kiest zelf welke kwaliteitskenmerken u belangrijk vindt. Uiteraard bieden wij meer kleuren dan hagelwit. Een meer naturel tint vindt u in Pure en Vergé. Stijlvolle papierlijnen met een subtiele structuur in de tinten roomwit, naturel of ivoor.

Flyerafwerking voegt altijd kwaliteit toe. 

De mate van afwerking is bepalend voor de kwaliteit van uw flyer. Deze details vormen de rode draad wanneer wij flyers drukken. Ze verfraaien het geheel, laten het opvallen, accentueren bepaalde aspecten of bieden functionaliteit. Denk bij nabewerking aan:

  • Drukwerkveredeling zoals lamineren en Spot UV-lakken;
  • Vormafwerking zoals stansen, rillen en pregen;
  • Functionele afwerking zoals vouwen, hechten, boren, vergaren, sealen, sets en bloks maken, afwerking in wire-o of rondhoeken;
  • Samenvoegen van facetten: zoals het opplakken monstermateriaal, vergaren en insluiten van meerdere onderdelen zoals brochures en losse bijsluiters, klaarmaken van direct mailings en de verzending hiervan. 

Onze adviseurs staan altijd klaar.

Bestel online bij De Groot op een tijd dat het u uitkomt. Via onze webshop laat u flyers drukken in de kwaliteit die u van ons gewend bent. Met een klik op de knop laat u het drukwerk snel en efficiënt op kantoor leveren. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar wanneer u behoefte heeft aan advies. Drukwerk is een ambacht en onze vakmensen kunnen u alles vertellen over de bijzonderheden van flyers drukken. Zij worden net zo enthousiast van een standaard order als van exclusief drukwerk en kennen alle mogelijkheden op hun duimpje. Zo adviseren zij u ook graag op maat.

Zakelijk drukwerk.

Notitieblokken, presentatiemappen of complimentscards: u bestelt ze om een indruk achter te laten. Zorg er dan ook voor dat ze opvallen. De Groot biedt een eigen papierlijn wat uw zakelijke drukwerk per definitie exclusief en kostenefficiënter maakt.

U bestelt eenvoudig via de webshop

Boeken.

Drukken van onder andere softcovers, hardcovers en wire-o boeken behoort tot de core business van De Groot. We zijn door de jaren heen gegroeid van Bijbelleverancier naar een gevestigde Nederlandse drukkerij voor kwaliteit boeken.

Bij onze adviseurs kunt u terecht voor advies of een offerte.

Offerte aanvragen.

Flyers bestellen.