Klantcases van De Groot - grootsgedrukt.nl

Groots gedaan
in Goudriaan.

Magazine Amsterdam Luxury.

Magazine Amsterdam Luxury is voor De Groot een unieke klantcase, die in samenwerking met Mazeline tot een mooie opdracht is gekomen. Een luxe magazine met een diversiteit in het omslag maakt deze drukwerkopdracht zo speciaal: soft touch in combinatie met gedetailleerde laser gegraveerde stempelfolie.

Meedenken in papiersoorten en afwerking.

Wij proberen ten alle tijden mee te denken in het proces van de klant. Zo was de omslag oftewel de cover bij dit magazine van doorslaggevend belang. Om die reden hebben wij vooraf een aantal dummy’s van verschillende papiersoorten en gramgewichten ter beoordeling aan de klant voorgelegd. Daarnaast verzorgden wij een aantal modellen uitgevoerd in variaties laminaat afwerking.

Hoogwaardig drukwerk met bijzondere afwerking.

Voor ons lagen de uitdagingen bij deze drukopdracht met name in de korte levertijd, de hoge kwaliteitsverwachtingen van de klant en de fijnheid van het foliestempel door middel van lasertechniek. De klant levert een bestand aan met mooie, hoogwaardige beelden van luxe producten en verwachten er een uniek en kwaliteitsdrukwerkproduct voor terug. Om de verwachtingen van de klant te managen, is het belangrijk tijdens het gehele traject goed te communiceren over de kwaliteit. Ook over de haalbaarheid van deadlines ten aanzien van het aan te leveren bestand en de levertijd is een juiste afstemming noodzakelijk. Onze kracht ligt in een snelle doorlooptijd, flexibiliteit en korte communicatielijnen. Duurzaam ondernemen en ISO-gecertificeerd zijn is daarbij zeker een pluspunt.

Exclusief drukwerk.

De magazines worden verspreid in exclusieve hotels in het high–end segment in Amsterdam om de kapitaalkrachtige Chinese toeristen te leiden naar exclusieve zaken en cultuur belevenissen. Het magazine verschijnt 2 keer per jaar.