Vernieuwde website Greatex®.
Voor wie papier en enveloppen inkoopt, huisstijlen bewaakt of daarover adviseert onze vernieuwde website van Greatex® biedt uitkomst in het maken van een keuze.
Lees meer
Inspiratievideo.
Collega en inkoper Ron van Arkel legt in de video uit dat effectieve communicatie begint met enveloppen in uw eigen huisstijl!
Lees meer
Onze bijdrage aan TK2017.
De Groot produceerde 2.400.000 kandidatenlijsten voor de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017.
Lees meer
CO2-neutraal produceren.
Door het energieverbruik terug te brengen en meer duurzame energie te gebruiken, verminderen wij actief de CO2-uitstoot.
Lees meer
Groots event.
We kijken terug op een Groots klantevent, waarbij we onze genodigden meenamen op ontdekkingsreis door het nieuwe De Groot.
Lees meer
ISO-14001.
Wij laten aantoonbaar zien dat wij ons milieu- en afvalbeleid nauwkeurig nastreven door het behalen van het ISO-14001 certificaat.
Lees meer
ISO-12647.
De Groot produceert full colour offset drukwerk volgens de processtandaard ISO-12647 om een voorspelbaar kwaliteitsniveau te garanderen.
Lees meer
ISO-9001.
ISO-9001: ons kwaliteitsbeleid is vastgelegd in en vereist continue verbetering en bewaking van de beschreven processen.
Lees meer
MVO Prestatieladder.
Maatschappelijke betrokkenheid en duurzame ontwikkelingen zijn onderdelen van onze certificering voor de MVO prestatieladder, niveau 3.
Lees meer
Verminderde milieubelasting.
Milieubarometer: bij iedere investering of maatregel kijken we in hoeverre dit positieve invloed heeft op de milieubelasting.
Lees meer
Maatschappelijk Verantwoord.
Met maatschappelijk verantwoord ondernemen nemen wij onze verantwoordelijkheid voor de effecten op mens en milieu.
Lees meer
Onze mensen.
Samen met mijn collega's adviseer ik u graag over het drukwerk dat wij u kunnen leveren; van aanvraag tot verzending.
Lees meer
Advies nodig?
Onze vakmensen helpen u graag verder en staan u, indien gewenst, persoonlijk te woord om de drukwerk mogelijkheden met u door te nemen.
Lees meer
Nieuwe drukpers.
Onlangs investeerden wij in de geavanceerde pers KBA Rapida 106. Deze pers valt onder alle eisen van lean & mean ondernemen.
Lees meer
Grootformaat specialist.
Uw poster of plafondhanger trekt direct de aandacht als u het in grootformaat drukt. Onze kwaliteitspersen zijn uniek met groottes tot 104x144 cm.
Lees meer
Vernieuwde huisstijl.
We vernieuwen en verbeteren zowel offline als online. Vanaf heden gaan we verder onder een nieuwe naam: De Groot - grootsgedrukt.nl.
Lees meer