Leg uw drukwerk in voorraadbeheer voor vele voordelen

Groots gedaan
in Goudriaan.

Voorraadbeheer drukwerk.

Het is kwart voor vier en u wilt nog even die offerte printen. Wat blijkt: het briefpapier is op en ook in de voorraadkast de nieuwe pakken in geen velden of wegen te bekennen. Gelukkig heeft u een voorraad bij ons liggen en roept u met een druk op de knop een nieuwe verzending af. Zo kunt u met onze snelle levertijden de volgende dag al die offerte verzenden en wij controleren direct of we weer een nieuwe lading briefpapier voor u moeten drukken. Dan bent u ook de volgende keer weer goed geholpen.

Opslag voor de perfecte omstandigheden.

Antonio Mastromatteo is logistiek medewerker bij De Groot en vertelt met trots over het voorraadbeheer drukwerk op onze locatie in Goudriaan. “Het biedt zoveel voordelen voor onze klanten. Zo hebben we geklimatiseerde magazijnen. Dit biedt de perfecte omstandigheden, zodat de kwaliteit van uw drukwerk niet onder de opslag lijdt. Op eigen locatie in een stoffig of vochtig magazijn kan dit al snel aan de orde zijn. Daarnaast neemt het drukwerk geen onnodige ruimte in beslag op uw filialen. Tot slot zorgt de bestelling van grote oplagen drukwerk voor zeer interessante prijzen. Dit levert u op de lange termijn kostenbesparing op. Mijn collega’s, onze adviseurs, adviseren u graag over de mogelijkheden van voorraadbeheer en of dit rendabel is voor u.”

Bezorging per locatie.

Bestaat uw bedrijf uit meerdere filialen dan kunnen de managers individueel inloggen op uw persoonlijke portaal. Met een druk op de knop bestellen zij het drukwerk uit voorraad, ook wanneer deze bedrijfseigen kenmerken bevatten, zoals het geval is bij visitekaartjes of briefpapier. Door middel van een slim, geautomatiseerd systeem verloopt de bezorging snel en efficiënt en hebben wij de foutmarge geminimaliseerd.

 

Onze mensen.
Samen met mijn collega's adviseer ik u graag over het drukwerk dat wij u kunnen leveren; van aanvraag tot verzending.
lees verder
MVO Prestatieladder.
Maatschappelijke betrokkenheid en duurzame ontwikkelingen zijn onderdelen van onze certificering voor de MVO prestatieladder, niveau 3.
lees verder
ISO-9001.
ISO-9001: ons kwaliteitsbeleid is vastgelegd in en vereist continue verbetering en bewaking van de beschreven processen.
lees verder