Milieuvriendelijk drukwerk tegen een scherpe prijs en altijd de beste kwaliteit.

Groots gedaan
in Goudriaan.

Duurzaam en milieuvriendelijk ondernemen.

Drukwerk vergt veel van het milieu. Tenminste wanneer uw drukker geen acht slaat op hetgeen hij kan doen om dit proces te verduurzamen. Wij werken daarom met verschillende certificeringen, werkwijzen en milieuvriendelijk besef, vastgelegd in ons MVO beleid. Het kleine deel dat we niet op deze manier kunnen oplossen, compenseren we met investeringen in een windmolenpark in Taiwan. Dit zorgt ervoor dat wij CO2-neutraal drukken zonder de drukkosten te verhogen of op kwaliteit in te leveren.

Certificaten voor milieuvriendelijk drukwerk met de beste kwaliteit.

Wij verzorgen een duurzame productie. Wij zijn al sinds 2006 ISO-12647 gecertificeerd. Dit betekent dat wij werken met een modern kwaliteitsbeheersysteem, een actief milieubeleid en duurzaam kleurmanagement. Ook dragen wij het keurmerk Milieubarometer. Al onze certificaten evenals ons beleid kunt u opvragen bij onze KAM medewerker. Een onafhankelijke commissie stelt jaarlijks vast dat wij aantoonbaar voldoen aan alle wet- en regelgeving omtrent milieuvriendelijk drukwerk. Tevens geven wij met recycling 98 procent van onze materialen en restafval een tweede leven. Dit doen we door alle mogelijke afval- en grondstoffen zorgvuldig van elkaar te scheiden. Daarnaast werken wij met duurzame inkten binnen het drukproces.

Groene promotie.

De Groot - grootsgedrukt.nl zorgt al met al voor een milieuvriendelijke productie van uw promotie drukwerk. Dit maakt ons bedrijf een maatschappelijk verantwoorde onderneming en een interessante partner voor groene bedrijven en overheidspartijen. Naast bovengenoemde inspanningen en certificaten zijn wij ook FSC® gecertificeerd (SKH-COC-000495): al onze papiersoorten komen uit verantwoord beheerde bossen en door onze CO2-neutrale afvalverwerker krijgen alle producten een tweede leven in een nieuwe uitvoering.

 

ISO-12647.
De Groot produceert full colour offset drukwerk volgens de processtandaard ISO-12647 om een voorspelbaar kwaliteitsniveau te garanderen.
lees verder