Promotie drukwerk zet u in de spotlight.

Posters, brochures, flyers, folders, magazines: u bedenkt het, wij drukken het”, laat Wim Oorschot, accountmanager bij De Groot met trots weten. “En niet zomaar. Wij staan voor exclusief drukwerk dat opvalt en uw bedrijf in de spotlight zet. Daarbij bieden wij alleen het beste. Zo kunt u kiezen uit verschillende milieuvriendelijke papiersoorten en leveren wij ook een luxe, eveneens milieuvriendelijke papierlijn uit eigen fabricaat. De afwerkingsvormen bieden desgewenst de eye-catcher waar u naar zoekt. Denk bijvoorbeeld aan een Spot UV-lak om bepaalde details uit te lichten of stans uw logo uit het design.”

Groene promotie.

De Groot zorgt voor een duurzame productie van uw promotie drukwerk. Wij zijn al sinds 2006 ISO-9001, ISO-14001 en ISO-12647 gecertificeerd. Dit betekent dat wij werken met een modern kwaliteitsbeheersysteem, een actief milieubeleid en duurzaam kleurmanagement. Dit maakt ons bedrijf een maatschappelijk verantwoorde onderneming en een interessante partner voor groene bedrijven en overheidsorganen. Ruim 98 procent van onze producten wordt gerecycled. Daarnaast zijn wij FSC® gecertificeerd: al onze papiersoorten  komen uit verantwoord beheerde bossen en door onze CO2 neutrale afvalverwerker krijgen alle producten een tweede leven in een nieuwe uitvoering. Eventuele overige belasting aan het milieu compenseren wij door te investeren in een windmolenproject in Taiwan.

Online snel besteld.

Wij zorgen voor snel en passend zakelijk drukwerk in uw huisstijl wanneer u gebruik maakt van onze webshop. In deze omgeving maakt u uw keuze uit het juiste product zoals een visitekaartje, briefpapier of complimentcards. Selecteer de gewenste afmetingen, papiersoort en andere facetten en voeg uw ontworpen document toe. Dan gaan wij er direct mee aan de slag. Om zeker te weten dat alles in goede orde verloopt, kunt u de aanleverspecificaties voor drukwerk downloaden.

CO2-neutraal drukken.

Met het CO2-certificaat en de daaraan gekoppelde reductiedoelstellingen verbeteren wij continue onze milieuprestaties. Bij de inkoop van materialen en grondstoffen ten behoeve van het drukken, kijken we naar hergebruik en de negatieve effecten op het milieu. 

Inspiratiebox.

Bent u benieuwd naar de kwaliteit van ons drukwerk? Vraag gratis een inspiratiebox aan! U ziet naast de verschillen in papiersoorten, qua uitstraling en gramsgewichten, ook direct wat drukkleuren doen op de diverse papiertypes.