Exclusief drukwerk dat opvalt.

Omdat uw bedrijf uniek is, wenst u ook exclusief drukwerk. Huisstijl, zakelijk, promotioneel drukwerk of boeken: het moet direct herkenbaar zijn en opvallen. “De Groot - grootsgedrukt.nl is een authentieke vellendrukkerij”, vertelt Jeroen Ammeraal, Accountmanager bij De Groot, enthousiast. “Dit maakt ons specialist in exclusief drukwerk in alle soorten, maten en afwerkingsvormen. U bestelt het drukwerk via de webshop of u neemt direct contact met ons op voor een offerte op maat. Bijvoorbeeld wanneer u kiest voor een opvallende foliedruk of Spot UV-lak.”

Aandacht voegt altijd kwaliteit toe.

De juiste afwerking of bindwijze voegt altijd finesse toe aan uw exclusieve drukwerk. Het verfraait het geheel, laat het opvallen, accentueert bepaalde aspecten of biedt functionaliteit. Denk bij nabewerken aan:

  • Drukwerkveredeling zoals lamineren en Spot UV-lak;
  • Vormafwerking zoals stansen, rillen en pregen;
  • Functionele afwerking zoals vouwen, hechten, boren, vergaren, sealen, sets en bloks maken, afwerking in wire-o of rondhoeken;
  • Samenvoegen van facetten: zoals het opplakken monstermateriaal, vergaren en insluiten meerdere onderdelen zoals brochures en losse bijsluiters, klaarmaken mailings en de verzending hiervan.

Ondernemend Nederland kent De Groot.

Landelijke retailbedrijven, marketingbureaus en diverse spelers binnen de detailhandel komen voor exclusief drukwerk bij De Groot - grootsgedrukt.nl. Wij hebben een grootformaat drukpers met unieke afmetingen van 106 bij 145 centimeter en verschillende geavanceerde apparaten kunnen elke vorm, kleurstelling en afwerking aan. Daarnaast hebben wij een KBA Rapida 106 drukpers aangeschaft, die snel hoogwaardig en kwalitatief drukwerk produceert. “Onze ervaren vakmensen adviseren u graag over de invulling van uw exclusieve drukwerk. Zij voelen feilloos aan welke soort en afwerking het beste bij uw wensen passen.”

CO2-neutraal drukken.

Met het CO2-certificaat en de daaraan gekoppelde reductiedoelstellingen verbeteren wij continu onze milieuprestaties. Bij de inkoop van materialen en grondstoffen ten behoeve van het drukken, kijken we naar hergebruik en de negatieve effecten op het milieu. 

Inspiratiebox.

Bent u benieuwd naar de kwaliteit van ons drukwerk? Vraag gratis een inspiratiebox aan! U ziet naast de verschillen in papiersoorten, qua uitstraling en gramsgewichten, ook direct wat drukkleuren doen op de diverse papiertypes.