Kalenders drukken voor optimale promotie.

Al werkt u zelf niet met weeknummers, uw klanten vaak wel. Gelukkig bestaat de ouderwetse driehoekkalender voor op het bureau nog steeds. Daarin ziet u in één oogopslag welke week het is. De Groot - grootsgedrukt.nl kan deze handige kalenders drukken in hoge kwaliteit. Een leuk relatiecadeau en opvallende reclame waarmee u uw bedrijf het hele jaar letterlijk in de kijker zet bij de klant. Naast de driehoekkalenders zijn er uiteraard nog veel meer mogelijkheden. Denk aan bureaukalenders, muurkalenders, pocketkalenders en de omslagvariant. Gaat u voor een maand- of weekversie of twijfelt u over de papiersoort? Onze adviseurs helpen u graag met de juiste milieuvriendelijke drukwerkkeuzes, maar ook met de juiste vorm om uw promotiedoel te bereiken.

Kalenders drukken

Geadresseerd verzenden

“Een kalender in de vorm van een kerstgroet of jubileumkalender drukken wij niet alleen, maar wij nemen het gehele verzendproces van u over. De Groot - grootsgedrukt.nl levert al uw drukwerk secuur op de aangewezen adressen. U kunt zich voorstellen dat dit vraagt om een gerichte benadering. De foutmarge moet nul zijn en we willen het milieu niet onnodig belasten met overtollige kilometers door de vrachtwagen of bestelbus. Daarom maken wij bij iedere opdracht de afweging welke vorm van verzending passend is afhankelijk van de hoeveelheid, afstand en het aantal afleverlocaties. Ook zorgen wij voor de juiste verpakking van uw drukwerk. Zo kunt u er prat op gaan dat de in huisstijl gedrukte kalenders in perfecte kwaliteit worden bezorgd.”

Bestel uw kalender online

Voor een snelle en zeer eenvoudige service laat u uw kalender drukken via onze webshop. U maakt eenvoudig een keuze uit verschillende types en formaten en ook de gewenste afwerking geeft u zelf aan. De aanleverspecificaties helpen u bovendien het ontwerp op een juiste manier bij te voegen. Laat direct een gepersonaliseerde kalender drukken voor elk individueel filiaal met één druk op de knop. Vraag ons gerust om meer informatie.