Magazines drukken voor iedere gelegenheid.

Bij magazines drukken denkt u wellicht niet meteen aan een zakelijke doelgroep. Uw jaarverslag, bedrijfsmagazine, vakblad of catalogus komt verwerkt als tijdschrift of glossy echter prachtig uit de verf. De Groot helpt u graag om een onuitwisbare indruk achter te laten. “Van oudsher zijn wij een echte vellendrukkerij”, vertelt Nanda van Doorn, nabewerker bij De Groot. “We begonnen 50 jaar geleden met het drukken van bijbelse boeken en hebben de dienstverlening inmiddels flink uitgebreid. Onze innovatieve instelling helpt daarbij. Of u nu kiest voor een redelijk standaard magazine of een zeer exclusief exemplaar met gebruik van schitterende papiersoorten en nabewerkingsmogelijkheden: wij leveren het graag en adviseren u kosteloos.

Perfecte afwerking.

“Magazines drukken is een proces dat slechts voor de helft bestaat uit het daadwerkelijke drukwerk. Wanneer al die schitterende beelden van de persen rollen, begint het echte werk pas. Wij kunnen rillen, stansen, pregen, vouwen, hechten, boren, vergaren en nog veel meer. Uiteraard kunnen we de cover voorzien van een opvallende afwerking zodat deze zowel in de schappen als op de vergadertafel in het oog springt. Dit proces is minstens zo belangrijk omdat u bij hoge kwaliteit drukwerk ook een fantastische kwaliteitsafwerking verwacht. 

Nabewerking voegt altijd kwaliteit toe.

De juiste afwerking voegt waarde toe. Het verfraait het geheel, laat het opvallen, accentueert bepaalde aspecten of biedt functionaliteit. Denk bij nabewerken aan:

  • Drukwerkveredeling zoals lamineren en Spot UV-lakken;
  • Vormafwerking zoals stansen, rillen en pregen;
  • Functionele afwerking zoals vouwen, hechten, boren, vergaren, sealen, sets en bloks maken, afwerking in wire-o of rondhoeken;
  • Samenvoegen van facetten: zoals het opplakken monstermateriaal, vergaren en insluiten meerdere onderdelen zoals brochures en losse bijsluiters, klaarmaken mailings en de verzending hiervan.

Zakelijk drukwerk.

Notitieblokken, presentatiemappen of complimentscards: u bestelt ze om een indruk achter te laten. Zorg er dan ook voor dat ze opvallen. De Groot biedt een eigen papierlijn wat uw zakelijke drukwerk per definitie exclusief en kostenefficiënter maakt.

U bestelt eenvoudig via de webshop

Boeken.

Drukken van onder andere softcovers, hardcovers en wire-o boeken behoort tot de core business van De Groot. We zijn door de jaren heen gegroeid van Bijbelleverancier naar een gevestigde Nederlandse drukkerij voor kwaliteit boeken.

Bij onze adviseurs kunt u terecht voor advies of een offerte.

Offerte aanvragen.

Magazines bestellen.