De Groot al jaren actief op het gebied van fulfillment en verzorgt het totale pakket van drukwerk bezorging

Groots gedaan
in Goudriaan.

Fulfillment door De Groot geeft zekerheid.

U heeft jaarlijks veel drukwerk dat in verschillende hoeveelheden naar diverse filialen moet worden vervoerd. En hoewel de verschillen klein zijn, hebben deze producten - zeker bij huisstijl drukwerk - ook nog eens allemaal bedrijfsspecifieke eigenschappen op het drukwerk staan. Wij kennen deze uitdaging en nemen voor grote bedrijven, retailers en overheidsorganisaties het bezorgen van het drukwerk al jaren uit handen. Door ons Klantenweb, waarop u een privé-omgeving kunt creëren met templates, voorraadbeheer en drukwerk op afroep maken we het u bovendien eenvoudig. Ook als u online, via de webshop, uw drukwerk bestelt, wordt het complete proces geautomatiseerd en de foutmarge geminimaliseerd: van barcode tot levering.

Geheel verzorgd.

Wij zijn al jaren actief op het gebied van fulfillment en verzorgen het totale traject van verpakken tot het bezorgen van drukwerk. “Dit betekent veel meer dan drukwerk in een doos stoppen en verzenden”, zegt onze accountmanager Jeroen Ammeraal. “Wanneer bepaalde producten met elkaar verbonden moeten worden zoals een flyer in een magazine dan regelen wij dat. Dit biedt absolute toegevoegde waarde voor onze klanten omdat hierdoor op de aangegeven adressen kant-en-klaar drukwerk wordt bezorgd wat direct in gebruik kan worden genomen.”

Zonder het milieu te belasten.

“Stel, u heeft promotie drukwerk dat op 50 verschillende locaties bezorgd moet worden. Dan kunt u zich voorstellen dat dit vraagt om een gerichte benadering. De foutmarge moet nihil zijn en we willen het milieu niet onnodig belasten met overtollige kilometers door de vrachtwagen of bestelbus. Daarom maken wij bij iedere opdracht de afweging welke vorm van drukwerk bezorging passend is afhankelijk van de hoeveelheid, afstand en het aantal afleverlocaties. Veel zendingen worden door vaste logistieke partners bezorgd die door middel van groupage en modern materieel tot een efficiënte werkwijze komen. Spoedleveringen die speciale aandacht nodig hebben, worden met onze vrachtwagen en bestelbussen juist en adequaat bezorgd."

 

Advies nodig?
Onze vakmensen helpen u graag verder en staan u, indien gewenst, persoonlijk te woord om de drukwerk mogelijkheden met u door te nemen.
lees verder
Verminderde milieubelasting.
Samen met onze klanten hebben we er weer alles aan gedaan om te komen tot een CO2-neutraal drukproces.
lees verder
CO2-neutraal produceren.
Door het energieverbruik terug te brengen en meer duurzame energie te gebruiken, verminderen wij actief de CO2-uitstoot.
lees verder