Groots denken gewoon doen.

CO2-compensatie.

CO2-neutraal ondernemen maakt onderdeel uit van ons Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) beleid. Door het energieverbruik terug te brengen, en meer en betere duurzame energie te gebruiken, verminderen wij actief de CO2-uitstoot. De onvermijdbare en resterende CO2-uitstoot compenseren wij vervolgens in het Gold Standard Windenergieproject in Taiwan; Certificaat CO2-compensatie 2016.

Windmolenproject Taiwan.

Het project verbetert het lokale leefmilieu, stimuleert de duurzame ontwikkeling van de Taiwanese economie en zorgt voor werkgelegenheid onder de bevolking. Met het neutraliseren van de resterende CO2-uitstoot helpen wij 110.000 Taiwanese huishoudens te voorzien van duurzame energie. Daarnaast is er extra aandacht voor educatie en het schoonmaken van de omgeving. Dit project van twee windparken is gekoppeld aan een aantal Sustainability Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Deze SDG’s zijn doelstellingen die de wereld zich stelt om aan duurzame ontwikkeling te werken. De 17 hoofddoelstellingen vormen het belangrijkste internationale duurzaamheidskader tot 2030. De Groot draagt een klein steentje bij aan de realisatie van een aantal van deze doelstellingen.

 

Vakdag Print & Sign 2018.
Op 6 februari 2018 organiseert Graficus de vijfde editie van de Vakdag Print & Sign; hét netwerkevent voor drukkers, signmakers en andere professionals uit de grafische industrie.
Lees meer
Attent met een wenskaart.
Wilt u uw relaties de komende weken een persoonlijke wens sturen of ze bedanken met een kaart? Wij denken hierin graag met u mee!
Lees meer
3 tips voor uw buitenreclame.
Als bedrijf wilt u zichtbaar zijn, maar bovenal opvallen bij klanten. Ludiek promotiemateriaal zorgt er voor dat uw boodschap écht overkomt.
Lees meer