De 5 voordelen van buitenreclame.

Grote kans dat u bij buitenreclame denkt aan gigantische billboards met advertenties naast de snelweg of neon schermen op New York's Times Square. Uiteraard zijn dit voorbeelden van buitenreclame, maar de opties zijn gelukkig breder én betaalbaarder. Ook bouwhekwerkdoeken, spandoeken en beachflags vallen onder ons assortiment buitenreclame. Door de vele mogelijkheden is buitenreclame een stuk interessanter geworden om uw doelgroep te bereiken!

Buitenreclame heeft verschillende voordelen:

  1. Simpel en effectief: met buitenreclame communiceert u met uw doelgroep op iedere locatie. U trekt simpel en effectief de aandacht en bepaalt zelf uw promotieplekken.

  2. Groot bereik: met buitenreclame bereikt u een groot publiek en is de reclame langdurig zichtbaar, vaak op een strategische en prominente plek.

  3. Continue aandacht: In tegenstelling tot banners op internet, kan een spandoek of vlag niet worden weg geklikt. Buitenreclame claimt een gebied en indien visueel sterk, bereikt u altijd uw doelgroep.

  4. Functioneel: gebruik buitenreclame als onderdeel van uw bewegwijzering. Hiermee verbetert u de vindbaarheid van uw bedrijf en kunt u uw klanten helpen om de weg (naar) binnen te vinden.

  5. Cross mediaal: buitenreclame gaat makkelijk samen met andere marketingactiviteiten. Uw online campagne concurreert niet met de offline buitenreclame. Sterker nog het versterkt elkaar!

    Buitenreclame is een uitstekende manier om uw boodschap te communiceren in een campagne, functioneel als bewegwijzering of om uw bedrijfsnaam te etaleren. Kijk voor ons direct te bestellen assortiment op de webshop!

     

Happy Times Magazine: het eerste boomvrije magazine van Nederland
Wat ooit begon als een nieuwsbrief vanuit een passie voor duurzaamheid, is inmiddels uitgegroeid tot een online platform, eigen radioshow én sinds kort een magazine om positief kl
lees verder
De Groot zet zich in voor het milieu
Bij De Groot - grootsgedrukt.nl zijn we ons als drukkerij bewust van onze verantwoordelijkheid voor het milieu. Zo recyclen we, compenseren we onze CO2-uitstoot en hebben we recent
lees verder
Mix van de hoogste kwaliteit en goede persoonlijke contacten
Een mix van de hoogste kwaliteit van drukwerk én prettige persoonlijke contacten; dat bracht Danielle en Dennis Kil bij De Groot - grootsgedrukt.nl. De Amsterdamse ondernemers bre
lees verder