Kom werken in een drukkerij.

De Groot - grootsgedrukt.nl is een kwalitatieve en innovatieve drukkerij die exclusief drukwerk biedt aan bedrijven, organisaties, stichtingen en overheidsorganisaties. Wij zijn van oorsprong een familiebedrijf dat ruim 50 jaar geleden begon met het drukken van Bijbelse boeken. Inmiddels is onze expertise uitgegroeid en zijn wij gespecialiseerd in planovellen offset drukwerk en digitaal drukwerk. Wij leveren in alle formaten en beheersen zelfs het unieke bestandsformaat van 106 bij 145 centimeter. Daarnaast bieden we fulfillment, hebben we een klimaatneutrale opslag voor het drukwerk van onze afnemers en een logistiek centrum voor een vlekkeloze en snelle verzending. Kortom, wij bieden service te over rondom het drukwerk en hiervoor hebben we bijna altijd een vacature open staan. Wil jij werken in een drukkerij? Dien je open sollicitatie in bij De Groot - grootsgedrukt.nl en wie weet ben jij snel 150 collega’s rijker.

Meer over De Groot.

Wij ondernemen duurzaam en milieuvriendelijk en wij waarderen uiteraard het ambacht. Dit staat ons niet in de weg nieuwe, snellere of betere persen aan de schaffen zoals de KBA Rapida 145 die wel 17.000 posters per uur kan drukken in schitterende kwaliteit. De Groot - grootsgedrukt.nl wil inspireren. Hoe groot of klein een order ook is, de beleving moet volgens ons altijd optimaal zijn. Wij ontzorgen onze klanten en denken met ze mee. Ook wanneer zij online bestellen, controleren wij uw order en adviseren wij passend wanneer wij erin geloven dat een alternatieve afwerking beter past bij uw wensen.

Geschiedenis tot nu.

Drukken zit in ons DNA. De Groot - grootsgedrukt.nl is al jaren een bekende aan de Goudriaan in de Alblasserwaard. We zijn uitgegroeid tot een fullservice drukkerij voor zakelijke partners. We zijn er voor stichting tot multinational die allemaal specifieke wensen hebben. We bieden uniek grootformaat drukwerk van maximaal 106 bij 145 centimeter, standaard tot zeer exclusief drukwerk voor een scherpe prijs, maar zonder ooit aan kwaliteit in te leveren. Wat de klant ook wilt drukken: wij drukken het groots.

 

Interesse?

Vragen?