Grootformaat posters.

Opvallend en aantrekkelijk als eyecatcher aan de wand of in een bushokje langs de weg! Een poster of affiche is hiervoor uitermate geschikt. Het papiersoort en -formaat van een poster is afhankelijk van het doel waarvoor het gebruikt wordt. Wilt u opvallen met een pakkende boodschap in bijvoorbeeld een bushokje of op een zuil? Dan is het formaat ABRI het meest geschikt. De formaten A0, A1, en A2 worden vaak langs de weg in reclameborden of in kliklijsten aan gevels gebruikt. Naast de bekende A formaten kunt u bij ons ook kiezen voor B posterformaten: B0, B1 en B2. Bestel jouw grootformaat posters in onze webshop. 

3 Tips voor opvallende posters.

Stap 1: Bepaal het doel van de poster
Welke boodschap wilt u communiceren? Een poster kan informeren, overtuigen, choqueren, aanzetten tot denken of een actie communiceren.

Stap 2: Bepaal de doelgroep van de poster
Een poster moet aansluiten bij de achtergronden van uw doelgroep, zoals cultuur, voorkennis, leeftijd, etc. Houd rekening met wat de doelgroep al weet. Bedenk welke symbolen en beelden door de doelgroep begrepen worden en aanspreken.

Stap 3: Bedenk hoe u de aandacht van uw doelgroep wilt trekken.
Wat is de kern van de boodschap? Welke voorbeelden verhelderen de boodschap? Maak de boodschap kort en pakkend.

Buitenreclame.

Gaat u voor grootformaat (A0 of Abri) posters en worden ze gebruikt in billboards, abri's of op plakzuilen? Dan is het verstandig te kiezen voor blueback posters. Blueback posters zijn bedrukte posters (115 grs.) met een niet-doorschijnende blauwe achterkant. De blauwe achterzijde voorkomt dat de print doorschijnt. Deze posters worden veel gebruikt als ze buiten opgehangen worden.

Last-minute posters nodig? Bestel bedrukte posters met spoed en u heeft ze binnen 24 uur in huis (next-day levering). Laat uw posters voor buitenreclame drukken via onze webshop!

 

 

 

Bedrukte koffiebekers in het assortiment
Wilt u kartonnen bekers laten bedrukken voor uw bedrijfskantine, showroom, evenement of beurs? Lees het hele artikel voor alle informatie.
lees verder
Zonnepanelen op locatie De Heuvel
Vanaf 2006 zijn wij al aan het investeren in duurzaam en milieuvriendelijk drukwerk. Met de recente ontwikkelingen zijn wij ook weer een stap verder in onze strategie van CO2-neutr
lees verder
Achter de schermen van de drukkerij.
Voor Business Tips maakten we een item achter de schermen, waarin oprichter Floor de Groot u meeneemt door de drukkerij.
Bekijk video