Nieuwjaarsreceptie.

Op vrijdag 27 januari jl. trakteerden we onze genodigde relaties op een Groots feestje, waarmee we als bedrijf het veranderproces welke we in gang gezet hebben, markeerden. Volgens het ‘De Wereld Draait Door’ concept werd men geïnformeerd over onze nieuwe naam, website en webshop shop.grootsgedrukt.nlBovendien hieven we met elkaar het glas op de nieuwe indrukwekkende drukpers die bestaat uit acht torens: de KBA Rapida. Daarna werd men langs de vele facetten van ons bedrijf begeleidt. Samen met een muzikaal intermezzo en smakelijke stops was de ontdekkingsreis door De Groot een succes. Enkele aanwezigen hebben ons de complimenten overgebracht.

Positieve klantreacties.

“Langs deze weg wil ik mijn dankbaarheid uitspreken over de geweldige ontvangst, sprekers en rondleiding. Zoveel tijd en aandacht… Wat heb ik enorm genoten om sfeer te mogen proeven binnen jullie bedrijf en de handen te mogen schudden van mensen die ik alleen nog via hun stem kende. Het was zeker groots! Geweldig verzorgd, ook voor de innerlijke mens (met speciale dank aan Kor). Wat een fijn bedrijf om voor/mee te mogen werken; dat is wel weer bevestigd.”

“Complimenteren met hoe goed alles georganiseerd was. Petje af! Mooier gezegd: chapeau! Tot in de finesses was alles goed verzorgd. Zelfs de doos met gadgets bevatte niet alleen maar standaard papierwerk maar ook een apparaatje waar je echt wat aan hebt.”

 

Grip op uw drukwerk: bestanden exporteren.
Het correct exporteren van uw bestanden kan leiden tot een teleurstellend of juist een verbluffend resultaat.
Lees meer
Grip op uw drukwerk: papier.
Met papier kunt u het verschil maken. We helpen u graag op weg door de diverse eigenschappen van papier toe te lichten.
Lees meer
Grip op uw drukwerk: vouwwijzen.
Drukwerk laten vouwen kan op verschillende manieren. Wat is het verschil tussen de diverse vouwwijzen?
Lees meer