Liefde voor papier.

Wie papier en enveloppen inkoopt, huisstijlen bewaakt of daarover adviseert, gaat al snel kopje onder in de enorme keuzemogelijkheden in papier. De juiste papiersoorten, formaten en type enveloppen, al of niet in combinatie met vensters en plakstrips, maken uw keuze ondoorzichtig en daarmee vaak onnodig duur. Met de papier- en enveloppencollectie Greatex® is dit probleem uit de wereld.

Meerwaarden papiercollectie Greatex.

De Groot - grootsgedrukt.nl levert Greatex® uit voorraad, waardoor de levertijden kort zijn. Bovendien kunnen we het beheer van uw voorraad overnemen. We slaan uw bedrukte briefpapier en enveloppen op en leveren op afroep aan. Gevolg: u kunt met grotere, prijstechnisch interessante oplagen werken, zonder het zelf in voorraad te houden.
De enveloppen zijn van dezelfde papierkwaliteit als het briefpapier. Een belangrijke toegevoegde waarde van de collectie. Daarbij zijn de lichte papiersoorten ook nog blanco leverbaar, zodat uw brief- en kopieerpapier altijd identiek zijn.

Duurzaam verpakt.

Het briefpapier wordt standaard per 500 vel verpakt in een bedrukte Greatex® wikkel voorzien van een PE-coating. Hierdoor blijft de relatieve vochtigheid van het papier optimaal, de basis voor probleemloos printen en kopiëren. Vijf pakken gaan in een doos, eveneens met PE-coating, waarvan het deksel is bedrukt. Zonder meerkosten wordt uw papier ook neutraal verpakt in wikkels en dozen met dezelfde hoogwaardige kwaliteit. Bedrukken in uw eigen huisstijl is vanzelfsprekend ook geen probleem.

Nog een meerwaarde?

Natuurlijk zit de kracht van Greatex® in de kwaliteit en prijs van de collectie. Greatex® biedt u de mogelijkheid een verantwoorde keuze te maken die, ongeacht de oplage, economisch is zonder het verlies van kwaliteit. Meer informatie over de collectie op www.greatex.nl.

 

Happy Times Magazine: het eerste boomvrije magazine van Nederland
Wat ooit begon als een nieuwsbrief vanuit een passie voor duurzaamheid, is inmiddels uitgegroeid tot een online platform, eigen radioshow én sinds kort een magazine om positief kl
lees verder
De Groot zet zich in voor het milieu
Bij De Groot - grootsgedrukt.nl zijn we ons als drukkerij bewust van onze verantwoordelijkheid voor het milieu. Zo recyclen we, compenseren we onze CO2-uitstoot en hebben we recent
lees verder
Mix van de hoogste kwaliteit en goede persoonlijke contacten
Een mix van de hoogste kwaliteit van drukwerk én prettige persoonlijke contacten; dat bracht Danielle en Dennis Kil bij De Groot - grootsgedrukt.nl. De Amsterdamse ondernemers bre
lees verder