Zonnepanelen op locatie De Heuvel.

Vanaf 2006 zijn wij al aan het investeren in duurzaam en milieuvriendelijk drukwerk. Met de recente ontwikkelingen zijn wij ook weer een stap verder in onze strategie van CO2-neutraal produceren. Drukwerk vraagt veel van het milieu, lees verder hoe wij hier toch in tegemoet komen. Lees het hele artikel voor alle informatie.

Maatschappelijk betrokken. 

Het is een belangrijke ontwikkeling bij De Groot - grootsgedrukt.nl. Op onze locatie De Heuvel zijn door een lokale coöperatie ZON KONtakt de zonnepanelen aangelegd. Samen met de naastgelegen locatie zijn het in totaal ruim 650 zonnepanelen. Inwoners van een aantal dorpen in de regio kregen de mogelijkheid om lid te worden van deze coöperatie. Zij profiteren straks mee van de opgewekte stroom van onze locatie. Dit past natuurlijk in ons beleid van CO2-neutraal produceren en maatschappelijk betrokken te zijn. 

Overige duurzame energie.

De Groot - grootsgedrukt.nl heeft ook rekenkundig haar CO2-uitstoot laten vastleggen. Hierdoor weten we dat zonne-energie niet genoeg is. Wij proberen de CO2-uitstoot te compenseren met de inkoop van windenergie. Daarnaast houden wij nog een kleine rest CO2 over, die wij afkopen met certificaten voor energie die in een windmolenpark in Taiwan geproduceerd wordt. Op deze manier investeren wij ook verder weg in groene energie.

Neem contact op. 

U kunt meer lezen op duurzaam ondernemen, hier beschrijven wij nog meer wat hier benoemd is. Heeft u nog vragen of wilt u wat bestellen in onze webshop? U kunt of bellen op +31 (0) 183 58 33 33 of mail ons op info@grootsgedrukt.nl.

 

Bedrukte koffiebekers in het assortiment
Wilt u kartonnen bekers laten bedrukken voor uw bedrijfskantine, showroom, evenement of beurs? Lees het hele artikel voor alle informatie.
lees verder
Achter de schermen van de drukkerij.
Voor Business Tips maakten we een item achter de schermen, waarin oprichter Floor de Groot u meeneemt door de drukkerij.
Bekijk video
Groots zichtbaar met spandoeken.
Wie u bent en wat u te bieden heeft, vertelt u eenvoudig met een bedrukt spandoek. Marissa Krens neemt u mee in de materiaalsoorten en afwerkingen.
Bekijk video