De mooiste softcover boeken drukken.

Ons familiebedrijf heeft al generaties lang ervaring met drukwerk. Het zit in ons DNA”, laat Henk van Helden, accountmanager bij De Groot ons weten. “We groeiden van Bijbelleverancier uit naar een gevestigde Nederlandse drukkerij voor onder andere softcovers, hardcovers en wire-o boeken. Nu wij ook zakelijk en promotioneel drukwerk verzorgen brengt het drukken van softcover boeken ons terug naar onze roots. Schitterende softcover boeken drukken wij in de vorm van een streekroman, jaarboek, jubileumuitgave, lesboek of biografie. Alles kan. Een goed boek is een permanente aanvulling in uw kast. Wij besteden daarom veel aandacht aan de kwaliteit. Of het nou om een standaard uitgave gaat of om een exclusief aandenken. Ook de toevoeging van linten, foliedruk en een cover van andere papierkwaliteit maken een boek een echt artikel om te bewaren. U kunt bij onze adviseurs terecht voor scherp en helder advies.

Kwaliteit op niveau.

“Heeft u een grote of kleine oplagen nodig voor uw softcover boeken? Het maakt ons niet uit, wij werken net zo lief met onze offset drukwerkmachines als dat we met geprint drukwerk aan de slag gaan. De kwaliteit blijft gegarandeerd van perfect niveau en we adviseren eerlijk over de beste keuze voor uw wensen. Wij bedienen dan ook een brede markt en streven er iedere dag weer naar om de laatste ontwikkelingen te implementeren. Zo zijn alle formaten bij ons vertegenwoordigd. We hebben zelfs als een van de weinige drukkerijen in Nederland een offset pers die een formaat van 104 bij 144 centimeter aankan.

Leg het op voorraad.

Neemt u in een klap een significant aantal softcover boeken af dan kan het voordelig zijn deze op te slaan in ons klimaatneutrale magazijn. Dit kan enorm in kosten schelen en zo hoeft u op de eigen vierkante meters niet te struikelen over al het drukwerk dat daar ligt. Het drukwerk behoudt bij ons bovendien zijn kwaliteit en voorkomt dat u last krijgt van vocht. Net als ons drukwerk is ook ons magazijn en de transport van de boeken milieuvriendelijk ingericht. Wij zijn in het bezit van diverse belangrijke certificaten en investeren in een windmolenpark in Taiwan om compleet klimaatneutraal te werken.

 

Promotie drukwerk.

Posters, brochures, flyersfolders, magazines: u bedenkt het, wij drukken al uw promotie drukwerk”, laat Wim Oorschot, accountmanager bij De Groot met trots weten. “En niet zomaar. Wij staan voor exclusief drukwerk dat opvalt en uw bedrijf in de spotlight zet. 

Bekijk onze mogelijkheden van promotioneel drukwerk. 

Zakelijk drukwerk.

Notitieblokken, presentatiemappen of complimentscards: u bestelt ze om een indruk achter te laten. Zorg er dan ook voor dat ze opvallen. De Groot biedt een eigen papierlijn wat uw zakelijke drukwerk per definitie exclusief en kostenefficiënter maakt.

U bestelt eenvoudig via de webshop

Offerte aanvragen.

Persoonlijk advies.